Parfum Venlo

Naast een goede en vooral professionele knipbeurt, kunnen mannen hier ook terecht voor parfum in Venlo. Wij staan in deze regio dan ook echt bekend als een Barbershop voor echte mannen. Natuurlijk wilt u de beste producten als het gaat om verzorging. De Heerenkamer heeft een aantal speciaal geselecteerde merken in de collectie. Zo hanteren wij twee verschillende merken, genaamd Acqua di Genova & Bois 1920.

Acqua di Genova

Acqua di Genova is het eau de cologne van het Italiaanse Koninklijke Huis van Savoye (dat regeerde van 1861-1946) en heeft ontelbare prijzen en onderscheidingen mogen ontvangen.

In 1853 gecreëerd door de parfumeur Stefano Frecceri, werd het als snel gebruikt door alle Europese Koninklijke Huizen. De Italiaanse koning Vittorio Emanuele II liet in zijn testament opnemen dat bij Koninklijk Besluit van 1866 Stefano Frecceri gerechtigd was om het Koninklijke Wapen van het Huis van Savoye te gebruiken op al zijn producten.

 

Acqua di Genova wordt vandaag de dag beschouwd als klassiek voorbeeld van een eau de cologne; vele malen gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Het wordt nog steeds gemaakt in het familiebedrijf op basis van de beste natuurlijke ingrediënten volgens de originele formule van Stefano Frecceri waardoor de hoge verwachtingen voor de kwaliteit nog steeds worden gehandhaafd.

Bois 1920Parfum Venlo

BOIS 1920 (BOttega Italiana Spigo) symboliseert de liefde van de Florentijnse familie Galardi voor het maken van parfums.

Verdeeld over de collecties Tradizionale, Classici, Orientali, I Preziosi, Le Voluttuose, Limited Edition en Limited Art Collection bestaat de BOIS 1920 collectie in totaal uit 20 verfijnde en unieke eaux de toilette en parfum met complexe en intrigerende boeketten. Zij kenmerken zich door een lange houdbaarheid in oogstrelende verpakkingen met flacons, gemaakt door een Toscaanse meesterglasblazer. Wij nodigen u van harte uit om onze parfum in Venlo te komen testen!


Afspraak maken

Over ons

Di t/m Vr 08:00 - 13:00 en 13:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 16:00
Koopavond op vrijdag tot 21:00
 
Alberdingk Thijmstraat 31 - Venlo-Blerick- 5921 BA
Telefoon: 077- 3230920