LockDown 2.0

Helaas heb ik mijn zaak weer moeten sluiten, met pijn in mijn hart en Corona moe ... fysiek en mentaal.  Boosheid en teleurstelling voert nog altijd de boven toon terwijl ik dit schrijf, ook al begrijp ik de maatregel gezondheid gaat nu eenmaal boven alles.

Ons standaard hygiëne protocol, plus alle RIVM-maatregelen en meer (werken op afspraak, mensen gedoseerd binnen laten, alles poetsen na iedere klant, zoveel mogelijk afstand bewaren, handschoenen, desinfecteren met ultra violetkast, ultrasoon bak en vloeibare Disicide van kammen, scharen en scheermessen) en het dragen van mondkapjes. Zouden wij kappers gewoon ons werk kunnen doen, de kans op besmetting was zeer gering. Zeker als men kijkt naar de overvolle supermarkten en de uitpuilende winkelstraten op koopzondagen, Black Friday en Cyber Monday en ander over gewaaide commerciële dagen .

Terwijl ik dit schrijf krijg ik een bericht door dat grote winkelketens zoals de Action en Wibra weer gewoon open mogen, ik begrijp het niet meer !

Ik veroordeel hier geen mensen mee die er een andere kijk op hebben of die wel gewoon doorgaan met waar ze mee bezig zijn. Iedereen mag zijn eigen menig hebben.

We zijn dus voorlopig een aantal weken GESLOTEN , volg ons via FB , Instagram en onze website .

We hopen dat het lukt maar gaan er alles aan doen al onze klanten die reeds reserveringen hebben staan, persoonlijk te spreken en om te boeken naar een latere datum.

Ik wens iedereen fijne kerstdagen en een prachtige jaarwisseling en een gezond 2021 toe.

Pascal – Barberschop de Heerenkamer.

Corona en mondkapje !

                                                                

mondkapje verplichtBeste Heeren,

Vanaf morgen (woensdag 14 oktober) dragen wij weer mondkapjes in de Barbershop !

Wij verzoeken iedereen die ons bezoekt ook een mondkapje te dragen.

 • mondkapje verplicht
 • desinfecteer je handen bij binnenkomst
 • kom alleen
 • ziek of verkouden blijf thuis en annuleer je afspraak
 • maak geen afspraak als je nog in quarantaine zit of nog getest moet worden en wacht tot de uitslag bekent is

  

          Alleen zo kunnen wij onze gezondheid veilig stellen.

          Stay Safe - Stay Healty

Update Corona lock down en hoe nu verder.

Beste vrienden van Barbershop de Heerenkamer, famillie, vrienden en kennissen,

We zijn 2 weken verder, nadat ik een beslissing heb moeten nemen voor onze gezondheid en mijn dierbaren die ik lief heb om mijn Barbershop te sluiten voor de algemene lock down in de kappersbranche ivm corona.

Ik heb veel telefoontjes gepleegd e-mails en appjes gestuurd met de mededeling dat de afspraak niet door kan gaan.
Maar hoe gaan we nu verder;
• iedereen die een afspraak had, staat op een lijst
• zodra de RIVM richtlijnen het weer toelaten om open te gaan zullen we eerst iedereen op deze lijst bellen om een nieuwe afspraak te plannen.
• daarna gaat ons online afsprakensysteem pas weer open.
• ik ga ook tijdelijk mijn openingstijden verruimen als ik weer open mag gaan.

Op de vele verzoeken naar mij toe om aan huis te komen knippen, kan ik helaas niet op ingaan. Daar staat een boete van € 4.000,00 op voor de kapper en € 400,00 voor je zelf.
Om samen de strijd aan te gaan tegen het corona virus moeten we dit dan ook niet doen. Respecteer dit, net als jullie de zorg respecteren en ervoor klappen en de horeca steunen en denk aan iedereen rond om je heen, we doen het ook voor hun gezondheid.

We zitten allemaal met de zelfde bad hair day’s.
Daarbij "klant is Koning" gaat helaas even niet op, maar in dit geval wel ons leven/gezondheid maar ook voor mijn gezin, famillie, vrienden en kennissen wel en hoop ik dat van jou ook zodat die extra 2 cm er snel weer af geknipt kan worden .

1 tot 1,5 cm per maand lieve mensen, hou vol!
De nasleep voor de kapper gaat nog vele maanden langer duren, als ze het financieel overleven net zoals veel kleine lokale ondernemers.
Dit zelfde voor de leveranciers welke hun omzet naar de kapper in 1 keer zien weg vallen, de impact is groter als men denkt en duurt langer dan men gaat verwachten.

Moraal van dit lange verhaal, denk na over de gevolgen voor jullie barbier en niet aan die 2 extra centimeters.
Uiteraard jeuken mijn handen, en kan ik niet wachten op de dag dat ik weer mag knippen in de barbershop. Ik mis mijn vrienden in de barbershop, de gesprekken, de ( mannen )humor, de koffie en de whiskey.

#samensterk #wachtopmij #doegeengekkedingenmeteenschaar #langhaariscool #tocheenbaard

Blijf gezond en hopelijk tot snel, Pascal.

Coronavirus update

Beste klanten,


Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen.

Het is niet anders. Wij zijn tijdelijk gesloten!

Nog steeds zou dit niet hoeven en kunnen wij volgens de overheid “ons werk” blijven doen ondanks dat wij geen 1,5 meter afstand kunnen houden, maar willen we dat ook ?

Natuurlijk hebben we ons best gedaan want wij zijn erg service gericht maar de manier waar op wij nu bezig zijn, ondanks ons standaard hygiëne protocol, plus alle RIVM-maatregelen en meer (zoals de deur op slot, mensen gedoseerd binnen laten, alles poetsen na iedere klant, zoveel mogelijk afstand bewaren, handschoenen, desinfecteren met ultra violetkast, ultrasoon bak en vloeibare Disicide van kammen, scharen en scheermessen) geeft het ons een onbehaaglijk gevoel.

Zo kunnen wij ons werk niet doen zoals men van ons gewend is. Wij moeten dus een drastische maatregel nemen.

Ik vind persoonlijk dat esthetische belangen ondergeschikt zijn aan eventuele medische gevolgen. Ik veroordeel hier geen mensen mee die er een andere kijk op hebben of die wel gewoon doorgaan met waar ze mee bezig zijn, maar Ik voel mij verantwoordelijk voor de mensen om mij heen, mijn familie, vrienden en bezoekers van Barbershop de Heerenkamer.

We zijn dus voorlopig een aantal weken GESLOTEN tot nader bericht, volg ons via FB , Instagram en onze website .

We gaan er vanuit dat alle maatregelen gaan helpen en zien elkaar binnenkort in goede gezondheid weer terug.
We hopen dat het lukt maar gaan er alles aan doen al onze klanten die reeds reserveringen hebben staan, persoonlijk te spreken en om te boeken naar een latere datum.
Stay safe,

Pascal – Barberschop de Heerenkamer.

Scheercursus.

 IMG 0187        Scheercursus Basic en Luxe

Voor wie?

Iedereen die zich wil gaan scheren met het klassieke open scheermes, safety razor of scheer problemen heeft.

Wat komt aan bod?

• In deze avond leer je jezelf scheren met een open scheermes of safety razor. Je kunt je eigen scheermes meebrengen of gebruik maken van een open scheermes of safety razor die wij beschikbaar stellen tijdens de cursus.

• Tijdens deze cursus leren we je alles over het authentieke scheermes, de perfecte scheerzeep aanmaken, aanzetten van het mes op een scheerriem, scherpen op de spanriem en natuurlijk het scheren zelf. Natuurlijk hebben we ook aandacht voor de ultieme nabehandeling.

•  Met deze aanpak vormen we je dagelijkse scheerverplichting om tot een ritueel wordt waar je naar uitkijkt.

• Ben je nog niet in het bezit van een eigen open scheermes, safety razor of een goede scheerkwast ? Het is indien gewenst mogelijk om tijdens de avond - goed geïnformeerd - een mes of ander producten aan te schaffen bij Barbershop de Heerenkamer. 

De cursus wordt gegeven door onze Barbier Pascal. Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak en gepassioneerd gebruiker van het open scheermes laat hij je kennis maken met alle facetten van het scheren met de straight razor of safety razor. 

De cursus wordt in groepen van maximaal 4 personen gegeven. De perfecte formule voor een scheercursus waarin de cursisten elkaar versterken en Pascal je persoonlijk kan adviseren. 

Waar?

De cursus wordt gegeven bij Barbershop de Heerenkamer.

Neem voor informatie of om u in te schrijven telefonisch contact met ons op: tel. 077-3230920
Ook kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of middels de 
contactpagina van de website.

Heeft u als groep van 4-5 personen interesse om deze workshop te volgen, neem dan contact met ons op voor een cursus op maat.

De inschrijving is pas definitief wanneer het cursusgeld is voldaan.

 De scheercursussen van Barbershop de Heerenkamer worden onder de volgende algemene voorwaarden gegeven:

• Barbershop de Heerenkamer behoudt zich het recht voor om een geplande cursus te annuleren of te verplaatsen naar een nader te bepalen datum of locatie, zonder dat Barbershop de Heerenkamer hiervoor financieel aansprakelijk gesteld kan worden.

• Barbershop de Heerenkamer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor materiële en/of geleden schade ten aanzien van de deelnemers veroorzaakt tijdens de workshop.

• Barbershop de Heerenkamer is niet aansprakelijk voor mogelijke fysieke schade die deelnemers en/of modellen oplopen tijdens de cursus door eigen toedoen.

• Kosteloos annuleren is mogelijk tot 5 dagen voor aanvang van de cursus.

De Heerenkamer ®

Wat ga je dan leren?

1) Onderhoud van het open scheermes of safety razor.

 • Waarom een scherp scheermes belangrijk is
 • Polijsten scheermes m.b.v. de strijkriem

2) Pre shave en inschuimen van het gezicht

 • Waarom pre shave belangrijk is
 • Verschil tussen diverse soorten scheerkwasten
 • Hoe je een goede scheerschuim krijgt

3) Scheren met open scheermes

 • Stand van het scheermes tijdens scheren
 • Druk op het scheermes tijdens scheren
 • Techniek en scheerbeweging
 • Onder begeleiding zelf scheren van wangen/nek

4) After shave

 • Waarom after shave belangrijk is
 • Tips & trucs voor comfortabel scheren.

De Workshop Zelf

 • Maximaal 4 deelnemers, dus maximale begeleiding
 • Scheerpakket Basic :  scheerzeep crema mandorla en after shave milk van Anitca Barbieria Colla twv € 102,= , zodat u thuis ook verder kunt scheren met een van de beste scheer producten.
 • Kosten pp € 125,=
 • Scheerpakket Luxe : pennello da barba ( scheerkwast varkenshaar met chrome handvat ), scheerzeep crema mandorla en after shave milk van Anitca Barbieria Colla twv € 171,= , zodat u thuis ook verder kunt scheren met een van de beste scheer producten.
 • Kosten pp € 175,=

Koffie & thee – Whisky of bier zijn natuurlijk in begrepen.

Begintijd cursus

Venlo-Blerick: 20.00 uur; einde cursus: 22.00 uur.

Overige

 • Neem je eigen open scheermes, safety razor en scheerkwast (bij scheerpakket basic) mee.
 • Heb je geen open scheermes? Wij hebben scheermessen beschikbaar.
 • Als de cursus niet doorgaat, krijg je uiteraard het volledige inschrijfgeld terug.

Nieuwe geuren van Bois 1920

Itruk en Nagud  
Itruk van Bois 1920 is een Oriëntaalse Houtachtige geur.

Deze nieuwe parfum van Bois, Itruk is van parfumeur Enzo Galard

Topnoten zijn Kardemom, Jeneverstruik, Karwijzaad en Zwarte en rose peper; Hartnoten zijn Orris wortel (Iris Germanica), Patchouli en Nootmuskaat; Basisnoten zijn Vanille, Tonkaboon, Amber, Agarhout (Oud) en Wierook.

Nagud van Bois 1920 is een Oriëntaalse geur.

Topnoten zijn Citroen, Bergamot en Saffraan; Hartnoten zijn Turkse roos, Geranium, Ylang-Ylang en Mirre; Basisnoten zijn Sandelhout, Guaiac hout, Patchouli, Benzoëhars (Styrax Benzoin), Wierook, Cypriol olie (Nagarmotha) en Vanille.

Kom vrijblijvend eens een geurende neus halen met Bois 1920 @deheerenkamer, maar ook verkrijgbaar via onze webshop.

Vakantie 2020

Dit jaar is een bijzonder jaar ook voor onze vakantie sluiting, wij gaan een paar dagen weg en wel op 21 t/m 23 juli en dinsdag 28 juli.

Vrijdag 24 juli en zaterdag 25 juli ben ik geopend.

Wij wensen iedereen een fijne en gezonde vakantie toe.

 

Corona virus sluiting tot 28 april

 

downloadBeste klanten,


De overheid heeft besloten dat alle kapsalons en Barbershops in Nederland tot 28 April gesloten moeten blijven.
Of we na 28 April weer open gaan, hangt af van wat de overheid dan besluit en de algehele situatie rondom het Corona virus.
Uiteraard hoop ik, dat ik jullie dan weer op korte termijn van dienst mag zijn.
Mocht je zonder pomade, shampoo of scheerproducten zitten stuur dan een pb via FB of een email via onze site. Onze parfum’s staan op onze webshop descheerkamer.nl

Sehr geehrte Kunde,


Die Regierung hat beschlossen, dass alle Friseursalons und Barbershops in den Niederlanden bis zum 28 April geschlossen bleiben sollen.
Ob wir nach dem 28 April wieder öffnen, hängt davon ab, was die Regierung entscheidet und wie sich dass Corona –Virus insgesamt entwickelt.
Natürlich hoffe ich, dass ich Ihnen wieder behilflich sein kann.
Wenn Sie ohne Pomade, Shampoo oder Rasierseiffe sind, senden Sie uns eine E-Mail über unsere Website ode rein PM über Facebook. Unsere Parfums finden Sie in unserem Wepshop descheerkamer.nl

Dear customers,


The goverment has decide that all hairdressing salons and barbershops in tne Netherlands should remain closes until April 28.
Whether we reopen after April 28 will depend on what the goverment decides and the overall situation suuounding the Corona virus.
Of course, I hope that I can be of service to you again soon.

Beste vrienden van Barbershop de Heerenkamer, familie, vrienden, kennissen en collega Barbers, veel sterkte in deze moeilijke tijd voor ons allemaal ... stay strong, stay healthy ... we will meet again .
Mis jullie en mijn werk @de barberschop zo erg en onze serieuze, persoonlijke en vaak ook lieve gesprekken ... tot snel ❤

Vakantie

Barbershop De Heerenkamer is gesloten van 9 juli t/m 20 juli 2019 voor onze jaarlijkse zomervakantie.

Vergeet niet tijdig een afspraak te maken zodat je ook zelf goed geknipt op vakantie kan, en natuurlijk een hele fijne vakantie voor iedereen.

Tijdens onze vakantie kun je een online afspraak maken op onze site - online afspraak -.

Shay & Blue LONDON

shay-and-blue-london-logo       Shay en Blue London is een nieuwe geur bij Barbershop De Heerenkamer.


Deze EdP is een mooie geur voor echte mannen, en bestaat uit 5 fragrance's .

Sicilian Limes, een mooie citrus met een shot van pittig zeezout - Blood Oranges, exoctische pomelo met citrus en hout - Salt Caramel, een mix van caramel, vanille en pittig zeezout     Oud Alif, rijke en romige oud(h) - Blacks Club Leather, engels leer met de geur van een VSOP cognac .

verkrijgbaar in 100ml en 30ml.

omslagfoto C SHAY AND BLUE 05-2016 

 

Bois 1920 Oro Edizione Numerata

box bottle bois-1920Wij hebben we een mooi herenparfum toegevoegd aan ons assortiment, die bij De Heerenkamer verkrijgbaar is in de niet-gelimiteerde oplage maar des gewenst op bestelling leverbaar is de zeer exclusieve gelimiteerde oplage.

Een krachtig en diep parfum, in duister gehuld voor dat ene magische moment.

Gember, wierook, aromatische dennenhout, framboos; begeleid door mysterieuze en sensuele noten van houtsoorten als guaiac hout en kostbare iris en meiroos. Met een hart van zachte en golvende osmanthus en opoponax. Gecompleteerd met een mengsel van tabak en een vleugje vanille om de volle kracht van leer, het symbool van klasse en duurzaamheid, tot uiting te brengen.

Van BOIS 1920 ORO 1920 Edizione Numerata worden éénmalig 600 stuks geproduceerd; u heeft dus een echt unicum in huis!

ORO 1920 EDIZIONE NUMERATA is verpakt in een massieve, met goud afgewerkte, glazen flacon met een dop van edelhout. Alles verpakt in de kenmerkende BOIS 1920 box met als speciale finishing touch voorzien van een lederen hoes. Deze perfecte finish geeft nogmaals de bijzondere karakteristiek van BOIS 1920 weer.

TOP: gember, wierook, aromatisch dennenhout, framboos, guaiac hout, iris, meiroos

HART: osmanthus, opoponax

BASIS: tabak, vanille, leer

Meer artikelen...

Over ons

Di t/m Vr 08:00 - 13:00 en 13:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 16:00
Koopavond op vrijdag tot 21:00
 
Alberdingk Thijmstraat 31 - Venlo-Blerick- 5921 BA
Telefoon: 077- 3230920