Kapper Blerick

Wanneer u op zoek bent naar een goede kapper in Blerick, dan moet u maar eens De Heerenkamer bezoeken. Dit is namelijk een gespecialiseerde herenkapper. Alle mannen zijn hier dan ook welkom, jong en oud. In de regio Venlo-Blerick zijn barbershops dan ook zeldzaam. Vandaar dat deze kapsalon dan ook echt bekend staat als dé barbershop voor echte mannen. Wij nodigen u van harte uit om de ontspannen sfeer te komen proeven. U voelt zich zeker op uw gemak!

MannenproductenKapper Blerick

Omdat onze specialisatie bij herenkapsels ligt, zijn de producten die wij gebruiken ook speciaal ontwikkeld voor de man. Naast scheerartikelen van het huismerk De Heerenkamer, kunt u hier ook terecht voor Mühle. Dit merk is een symbool van de voltooide producten van de experts. Handgemaakte, duurzame goederen van zijn eigen ontwerp in het midden. Onze dasharen scheerkwasten zijn wereldfaam. Met dezelfde aandacht voor detail produceren wij scheermessen, een geraffineerde product voor nat scheren. Daarnaast kunt u ook nog verschillende Italiaanse parfums kopen van de merken Acqua di Genova & Bois 1920.

 

Kortom, bij De Heerenkamer voelen mannen zich thuis in een geweldige ambiance. Met persoonlijke aandacht en service hebben wij het totale verzorgingsprogramma van de hedendaagse man in huis. De Heerenkamer is "de Barbershop voor echte mannen"; van een klassieke coupe tot een trendy look. Wij staan graag voor u klaar en tot ziens bij de kapper nabij Blerick.


Afspraak maken

Over ons

Di t/m Vr 08:00 - 13:00 en 13:30 - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 - 16:00
Koopavond op vrijdag tot 21:00
 
Alberdingk Thijmstraat 31 - Venlo-Blerick- 5921 BA
Telefoon: 077- 3230920